Продавець ПП "Стандарт комплект" розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
229 відгуків
+380 (98) 993-93-06
вул. Північне шосе, буд. 12, Запоріжжя, Україна
Кошик
Раді вітати Вас на сторінці нашої компанії!

Техпластина/різина ПІЩВАЯ товщина 3,0 мм ГОЛСТ 17133-83

  • В наявності

312 ₴

Техпластина/різина ПІЩВАЯ товщина 3,0 мм ГОЛСТ 17133-83
Техпластина/різина ПІЩВАЯ товщина 3,0 мм ГОЛСТ 17133-83В наявності
312 ₴
+380 (98) 993-93-06
+380 (98) 993-93-06
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Техпластина харчова ГОСТ 17133-83

Пластини гумові, виготовлені методом вулканізації 17133-83, призначені для виробів, які контактують з харчовими продуктами. З платів харчових продуктів виготовляють прокладки і ущільнення, рукава гумові і конвеєрні стрічки для транспортування продуктів харчування, рідкостей (включаючи алкогольні напої), ліків і пр. Цей тип гуми використовують не лише у харчовій промисловості, але й у медицині, хімічній та фармацевтичній промисловості. Рецептура ґуми гарантує безпеку контакту з харчовими продуктами.

Техпластина виготовляється у вигляді дерев’яних аркушів і рулонів. Залежно від призначення дані РТІ діляться на шість типів (1-6) і мають різну твердість: М - м’яка, С - середня, П - підвищена. Діапазон робочих температур від -30 градусівC до +140 °C. Максимальний робочий тиск — 0,6 МПа.

Умовне позначення техпластини харчовим продуктом складається з назв, коду ОКП (головносійського класифікатора продукції), визначення товщини виробів і відповідного державного стандарту. Приклад умовного позначення формової пластини середньої твердості, працездатної за умов температур від -30 °C до +100 градусівC, товщиною 10 мм, виготовленою відповідно до гоСТ 17133-83: Пластина 25 3414 1410 ГОСТ 17133-83

Область застосування

Тип техпластини Робочі умови
1 Риба, м’ясо, вершки, молоко, молочні продукти
2 Майонез — це рослинна олія, жири, будь - які продукти, що містять жири.
3 Овочі і фрукти, соки, пюре, дріжджові суспензії, пиво, вода (п’яна, газована, мінеральна), сиропи, будь-які безалкогольні напої, консерви
4 Алкогольні напої: вино, горілка, коньяк і пр.
5 Мариновані, квашені овочі і гриби, солоні рибні та м’ясні продукти, консерви
6 Мисцела (розроблені в процесі екстрагування масла)

Фізико-механічні властивості техпластин харчових продуктів

Назва індикатора Техпластини, виготовлені з натурального каучуку Техпластини, виготовлені на основі синтетичного каучуку
М С П М С П
Прочність на розрив, МПа, не менше 4,4 3,9 8,8 4,4 3,9 5,9
Відносне подовження (після розриву), %, не менш 350 300 200 350 250 150
Деформація після розриву (останкова), %, не більше 30 25 25 45 40 25
Твердість, виміряна за методомора, А 35-55 50-70 65-90 35-55 55-70 65-90
Зміна відносного подовження для гуми під час максимальної робочої температури протягом 24 годин, %, не більше 40
Коефіцієнт теплостійкості після дії на РТІ насиченого пара температурою 140 °C протягом 6 годин, не менше Не регламентується 0,6

Примітка: для техновин харчових даних з показником твердості по Шору 75-90 є допустимою відносною до 120%.

Звоните!

Будемо раді Вам допомогти!

Інформація для замовлення
  • Ціна: 312 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner